André Wickström

1227569.jpg
André Wickström on Sipoolainen stand up-koomikko ensimmäisen stand up-keikkansa hän teki vuonna 1995. Siitä lähtien hän on esiintynyt aktiivisesti. André tietää, miten ollaan hauska sekä Suomeksi että Ruotsiksi aiheesta on syntynyt Kirja (Das humoristiche Manifest) että DVD (Ensimmäinen Jäähyväiskeikka). Älykkäällä ja sarkastisella huumorillaan naurattava koomikko vietti 10-vuotis juhlaansa Syksyllä 2005 ja valloitti yksinään Svenska Teaternin lavan omalla stand up-showllaan. Yhden Illan Juttu on sen jälkeen nähty sekä Suomeksi että Ruotsiksi ympäri maan. André tunnetaan myös mm Maikkarin W-Tyylistä ja FST:n Hetimiten-ohjelmista. Hän on myös Suomen ainoa koomikko jolla on oma pukumallisto.
Omasta mielestäni André on mahtava koomikko, ja hänen juttunsa tempaavat mukaansa aina pienellä äänen muutoksella ja käden liikkeellä Wickström rakentaa tarinoilleen kaaren ja yleisö rakentaa tarinan kuvat päässään.
-----------------------------------
Andrén Tv-työt
-----------------------------------
1.W-Tyyli

2.Hetimiten

3.Neljä laulua Suomesta

4.Nevada

5.André W: Ruotsi juhlii
---------------------------
vaikka olenkin nähnyt Wickströmin vain 2 kertaa livenä täytyy myöntää että hänen juttunsa naurattavat minua aina ja juuri André sai minut kiinnostumaan stand up-komiikasta ja seuraamaan sitä (kiitos andré).
Olen ollut Wickströmin fani jo kauan aloitin vuonna 2004 jolloin löysin ensimmäisen kuvan hänestä ja siitä päivästä lähtien olen fanittanut Andréta todella paljon. :) toivon että vielä joskus pääsisin katsomaan ihanaa Andréta livenä.
--------------------------------------------------------------------

Tässä oli koomikko esittely Andrésta :)